Barion Pixel

Legyél a partnerünk

Folyamatosan keressük azokat a viszonteladókat, akik el tudják képzelni boltjuk polcain a termékeinket.

Ezzel kapcsolatban az alábbi űrlapot kitöltve veheted fel velünk a kapcsolatot.

Rólunk mondták

BORÁSZ PORTÁL
Akit az emlékek tettek borásszá

A Fülöp Pincészet nyergesújfalui ifjú titánja vásárolt szőlőből dolgozik a nagypapájától örökölt borászatban. A történet szívet melengetően egyszerűen nagyszerű. Az örökölt birtokot az unoka eladni kívánta, de a terepszemle alkalmával a szív győzött: megelevenedtek a gyermekkori emlékek, a nagypapával a birtokon eltöltött idő, és főhősünk borászkodásra adta a fejét. Kóstolt bor: A pincészet a Neszmélyi borvidék magyar klasszikusát, a 2015-ös Ezerjót hozta el nekünk a Winelovers kóstolójára.
BORBECSÜLET
Fülöp Pince - Nyergesújfalu leg... borászata

Tetszik nekem az a magabiztosság és fölény, ami ahhoz kell, hogy a szlogen kipótlását képzeletünkre bízza a borászat - mit is asszociálunk hozzá a leginkább. Lakva ismerszik meg az ember - kóstolva ismerszik meg a bor - és a borász. Jó ez az egész történet az örökségébe beleszerető és a birtokot eladás helyett felvirágoztató lelkes, nyomulós, Y - de az is lehet, hogy Z - generációs (akit esetleg nyugtalanítana, hogy véget ért az ábécé, ne aggódjon: a 2010 után születetteket a szociológusok „alfának” keresztelték, nem ZS-nek) hobbiborász értelmiségről.
MANDINER BOR
Neszmély tizenegy csillaga

Általánosságban jó borokat kóstoltunk a Tatán megrendezett Tavaszi Kvaterka nevezetű eseményen március 10-én. Elég nagy szórás volt a borok ízében és stílusában, de összességében véve savas, kellemes illat-és színanyagú borokat kóstoltunk. Íme, itt az általunk legjobbnak vélt tizenegy bor. Fülöp Pince 2016-os szürkebarát. Kékesszínű bogyójú a szürkebarát, a borász fogta magát és rajta hagyta, emiatt rózsaszínes árnyalatot kapott a bor, valamint plusz zamatgazdagságot. Ha fel akarsz vágni egy kóstoló folyamán egy különleges és jó borral, szerezz belőle egyet.
Előző
Következő

Írd meg a véleményed

Szeretnél visszajelzést írni borainkról, vagy találkoztál velünk egy fesztiválon, és nem bírod magadban tartani az élményt? Írd meg nekünk, hogy másokkal is megoszthassuk!